Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/flevopok/public_html/infovoetbal.nl/includes/function.php on line 265
Voetbal spelletjes spelen? | Info Voetbal
Voetbal spelletjes

Speel voetbal online

Voetbal spelletjes online spelen?! Sinds de jaren '90 hebben veel voetballiefhebbers een game gekocht, waarmee ze online een balletje kunnen trappen. Dit hebben ze alleen gedaan, met vrienden of zelfs met andere fanatiekelingen die in andere werelddelen woonden. Hieronder lees je een aantal bekende voetbal spelletjes en de platformen waarop je die kunt uitproberen.

Voetbal spelletjes online

De computer die je thuis hebt, is genoeg om een balletje te trappen. Als je in zoekmachines 'voetbal spelletjes' typt, krijg je verschillende games te zien. Bij deze spellen kan je bijvoorbeeld niet alleen op een bal klikken om die weg te schieten, maar je kunt ook beslissen om ballen te stoppen als keeper. De voetbal spelletjes online zijn beschikbaar op bekende Nederlandse sites en zijn erg populair. Zo zijn er spelletjes die meer dan 100.000 keer zijn uitgeprobeerd.

Ook is dit het geval wanneer je op Engelstalige sites naar voetbal games zoekt. Toch is het heel duidelijk dat deze games populairder zijn en ze hebben thema's die gerelateerd zijn aan de Barclays Premier League, de hoogste divisie in het Engelse voetbal. Neem nou Premier League 2013-14: Football Heads. Meer dan 2.8 miljoen mensen hebben dit spelletje uitgeprobeerd!

Voordat je voetbal games gaat spelen, moet je Adobe Flash Player downloaden. Je kunt dit vaak vinden op de website van de voetbal spelletjes die je wilt uitproberen.

Op jouw lievelingsconsole een balletje trappen met de beste voetballers aller tijden

Naast jouw computer kan je consoles gebruiken om voetbal games online uit te proberen. De speelkasten die je kunt kopen, zijn bijvoorbeeld de Playstation of Xbox. Voordat je aan een potje voetbal begint, moet je een game kopen. Na 2000 is de game FIFA ontzettend populair geworden onder gamers en het werd een must voor alle voetballiefhebbers. De games die onder deze licentie vallen, zijn immers meer dan 100 miljoen keer verkocht. Een andere aanbeveling is Pro Evolution Soccer. De voetbal games van Konami zijn zowel in Japan, het land waar het is ontwikkeld, en het buitenland erg populair, omdat ze meer dan 86 miljoen keer zijn verkocht.

Met de voetbal spelletjes heb je de kans om professionele spelers te controleren. Je kunt dit doen door wedstrijden, seizoenen, of bekertoernooien te spelen. Ook kan je jouw eigen avatar creëren om naast jouw helden een bal te trappen. Dit is bijvoorbeeld mogelijk op FIFA en je kunt gedurende een seizoen beter worden door doelpunten te scoren of assists te geven.

Op jouw smartphone games winnen

Bovendien kan je voetbal spelletjes online spelen op jouw smartphone. Doordat steeds meer mensen een mobiele telefoon in handen hebben, besloten de aanbieders van voetbal games om applicaties te lanceren. Hiermee kunnen ze bijvoorbeeld punten scoren om prijzen te winnen.

Op zoek naar de leukste voetbalspelletjes? Kijk snel op Voetbalshop voor de tofste voetbalgames!

Bestel hier de nieuwste Nike voetbalschoenen

Terug naar overzicht